logo
Cărți noi Promoţii Edituri Despre livrare Cine suntem? Cum cumpăr? Blog Contact
Categorii
Edituri
Ultimele ştiri
Toate cartile Arves
Lumea din vorbe, lumea din fapte, lumea din ganduri, lumea din pasi, mereu e trecatoare, dar lumea din carte e mereu aceeasi, FASCINANTA, ETERNA, si ATRAGATOARE !!!!
Autor: G.Sinoue Editura: Anticariat carti Anul publicării: 2008 Pagini: 329 Dimensiuni: 15*24 Categoria: Beletristica Preţ: 15,00 lei
Top

Cine suntem?

Editura Arves a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Craiova, judetul Dolj.

 

Editura Arves isi propune este sa efectueaze servicii de editare si tiparire, productie de carti scolare si auxiliare didactice la standarde si calitate cat mai inalte.

 

Compania noastra are un personal de 21 angajati. Structura firmei, flexibilitatea acesteia precum si diversitatea produselor si serviciilor, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din tara noastra.

 

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan bine stabilit anterior. Toti angajatii sunt orientati catre rezultate exceptionale si actioneaza decisiv pentru a le obtine.

 

Vanzarile mereu in crestere, bazate pe produse si servicii extrem de variate, ne ofera posibilitatea de a sustine ideea ca putem fi un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

 

Credem ca, o cooperare intre noi si dumneavoastra, poate fi reciproc avantajoasa

Accesul clienţilor
Top 10
Newsletter
Asistenţă online
asistenta Suntem deconectaţi
Nu în ultimul rând...
Created in 0.138 sec
loader
Caut in catalog...
loader